Штодзённыя архівы: 13.11.2019

13.11.2019

Калі чай становіцца шкодным Аб карысці гарбаты напісана нямала, але мала хто згадвае пра тое, што чай можа апынуцца не проста шкодным, але і небяспечным напоем, калі заварваць яго з сапсаванага чайнага ліста, здзіўленага цвіллю. Цвіль можа з'яўляцца на чайных лісці ў выніку няправільнага захоўвання, пры падвышанай вільготнасці і досыць высокай тэмпературы. Прадукты жыццядзейнасці плесневых ... Чытаць далей »

12.11.2019

Перчык з начыннем!!!! Чорны перац - самая распаўсюджаная заправа акрамя, мабыць, солі. Яго выкарыстоўваюць у кожным доме. Ён здольны надаць новы адценне любога стравы. Перац называюць каралём рэзкіх затавак. Молаты чорны перац гэта лепшы сябар салат, супаў і практычна ўсіх страў. Самае важнае ўласцівасць перцу - яго здольнасць паляпшаць апетыт, стымуляваць страваванне і працу печані. Перац і па ... Чытаць далей »